Zelí nadrobno nakrájíme (nejlépe nasekáme v sekáčku) a stejně tak i cibuli. Přidáme ostatní ingredience a umícháme těsto.
Těsto nalijeme na hluboký pekáč vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 175 stupňů asi 1 hodinu. Necháme trochu vychladnout, posypeme druhou lžící podravky a zatepla podáváme.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky
Mouku smícháme s pepřem a majoránkou, játra překrájíme na půlky. Jednotlivé kousky obalíme v mouce s kořením, zavineme…
více o Zapečená (nejen) krůtí játra
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena