
3
Asi 8 vařených brambor oloupeme, 4 syrové brambory oškrábeme a všechno jemně nastrouháme. Přidáme drobně nasekaný… více o Bramborové placky Aničky Šauerové
Mouku lehce posolíme, nalijeme do ní kvásek, přidáme vejce a mléko, ve kterém jsme rozpustili heru. Zaděláme těsto a… více o Kynuté buchty od pí. Berouškové
Když chci řezy světlé, přidám ještě 3 lžíce hladké mouky a trochu citronové kůry. Pokud chci ořechové, přidám 3 lžíce… více o Univerzální těsto na buchty a dorty
Brokolice je oblíbená zelenina plná vitaminů a antioxidantů, ale často se stává, že její… Celý článek
Ještě nevíte, co upéct sladkého na víkend? My víme! Vybrali jsme pro vás tři recepty, které… Celý článek
Škrob je běžnou součástí výživy, najdete ho v mnoha různých potravinách, a kdo často vaří,… Celý článek
Cukrář Josef Maršálek, který s herečkou Terezou Bebarovou provází pořadem České televize… Celý článek
Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč
Oloupeme a na plátky nakrájíme žampiony. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobnější kostičky. V pánvi rozpálíme… více o Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu. Pak… více o Bomba palačinky
Směs smícháme, udusáme a necháme odpočinout, až rohlíky vypijí vodu z brambor (30-120 minut). Pak uplácáme koule… více o Chodské knedlíky – bosáky
Z mandlí, cukru, bílku a rumu vypracujte těsto. Rozválejte ho na plát, nakrájejte na kostičky, do každé vložte jednu… více o Višňové koule v čokoládě
Ze surovin zpracujeme těsto, nenecháme kynout a rozdělíme na 10 dílů. Z každého dílu vyválíme kolečka o velikosti… více o Plněné rohlíčky bez kynutí
Krupicový cukr, vanilkový cukr, vejce a olej ušleháme a přidáme všechno ostatní. Vlejeme do vymazaného a strouhankou… více o Americká buchta
Máslo a čokoládu (ta by měla mít pokojovou teplotu) dejte do misky a při středním stupni nechte rozpustit v mikrovlnce… více o Sachrův čokoládový dort
Ingredience smícháme, přivedeme k varu a krátce povaříme. Zatepla naléváme na sterilovanou zeleninu, potom sterilujeme . více o Znojemský nálev na okurky
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana
Namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme je. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky… více o Vegetariánské chilli con carne
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce