Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Těsto. Po ukončení programu těsto vyndáme z nádoby na pomoučený stůl a rozdělíme na stejnoměrné kousky (cca 20), které plníme jednotlivými náplněmi.
Necháme ještě 10 minut vykynout, dáme do pekáče, promastíme máslem a pečeme klasicky (při 170 °C cca 20–25 minut). Po upečení potřeme rozpuštěným máslem s rumem a na chvilku přikryjeme utěrkou.
Buchty zadělané v domácí pekárně jsou krásně nadýchané.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč
Tvaroh vmícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylí cukr přidáme do horkého espresa, přimícháme likér…
více o Banánovo-kávové tiramisu