Bůčková roláda v alobalu

3.5

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Nádivka
    • sůl
    • 3
      ks vejce smažená na cibulce
    • tvrdý sýr na kostičky
    • hrášek
    • houby
    • kapie
    • párky nakrájené
    • 0,5
      lžička sůl
    • 1
      dl mléko
    • 1
      lžíce vegeta
    • 0,5
      kg mleté maso

Postup přípravy receptu

  • 1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1 dl mléka – vše smícháme a necháme v lednici do druhého dne uležet.
  • Na mokrý igelit rozetřeme maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky uděláme roládu, kterou přesuneme na vymazaný alobal.
  • Do alobalu přidáme rozdrobený masox a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočíme nahoru). Přesuneme na plech, podlijeme vodou a pečeme asi 1 hodinu.
Zařazení: Maso Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: