1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1 dl mléka – vše smícháme a necháme v lednici do druhého dne uležet.
Na mokrý igelit rozetřeme maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky uděláme roládu, kterou přesuneme na vymazaný alobal.
Do alobalu přidáme rozdrobený masox a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočíme nahoru). Přesuneme na plech, podlijeme vodou a pečeme asi 1 hodinu.
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
1. Dáme vařit penne.
2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule…
více o Penne se smetanovou omáčkou