1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1 dl mléka – vše smícháme a necháme v lednici do druhého dne uležet.
Na mokrý igelit rozetřeme maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky uděláme roládu, kterou přesuneme na vymazaný alobal.
Do alobalu přidáme rozdrobený masox a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočíme nahoru). Přesuneme na plech, podlijeme vodou a pečeme asi 1 hodinu.
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme…
více o Třešňový pohár pro dospělé