Máslo rozehřejeme a smícháme s ostatními ingrediencemi. Kuřecí křidélka osušíme a osmažíme do zlatova (fritovací hrnec 10–12 minut). Potom křidélka ve směsi obalíme ze všech stran a dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut při 200 °C.
Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku,…
více o Brambory zapečené s česnekem
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem