Bulharské kuře

3.25

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • kuře
    • sůl
    • rajčata
    • olivový olej
    • masox
    • anglická slanina
    • paprika
    • zakysaná smetana
    • feferonka
    • mouka

Postup přípravy receptu

  • Kuře rozčtvrtíme, osolíme a opečeme na olivovém oleji. Vyndáme z pánve a uchováme v teple. Na pánev přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, osmahneme, přidáme asi 2–3 rajčata, 2–3 papriky a podusíme. Vložíme kuře a zalijeme vodou tak, aby bylo kuře téměř potopené. Přidáme masox a vaříme doměkka. Kuře pak znovu vyndáme a omáčku zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu mouky. Přidáme feferonky dle chuti a ještě chvíli povaříme. Podáváme s těstovinami.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: