![Ovocný salát s jogurtem Ovocný salát s jogurtem](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jhnv3HQz/h208w300t.jpg)
3.5
Všechny odřezky z koláčů rozmixujeme, přidáme džem, máslo, rum, rozinky a dobře promícháme. Tvarujeme kuličky a obalíme… více o Kuličky mišmaš
Vše zpracujeme v míse, tvoříme kuličky, obalujeme je v krystalovém nebo perlovém cukru a necháme dva dny odležet. Těsto… více o Rumové kuličky
Ve větší misce rozšleháme vidličkou bílek, přidáme cukr, kakao, změklé máslo, kokosovou moučku a trochu rumu. Dobře… více o Rumové kuličky
Slovensko je nám blízké nejen svou geografickou polohou, ale jako země bývalé habsburské… Celý článek
Slaný karamel nebo pizza s ananasem už nejsou žádnou novinkou. Ale co takhle piškot se… Celý článek
Onemocněli jste chřipkou, nebo ji máte již za sebou? Ač má náš organismus přirozenou imunitu,… Celý článek
Masopust je v plném proudu. Zavzpomínejte s námi proto na staré dobré časy a udělejte si doma… Celý článek
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Uzeninu,zakysanou smetanu, sůl, pepř, citrón smícháme. Namažeme na palačinky, přiložíme, obalíme jako řízky a opečeme.… více o Palačinkové kapsy
Než začneme připravovat krém, nasypeme piškoty do mísy a můžeme i nemusíme je pokapat rumem. Čokoládu na vaření dáme… více o Šmadlafunda
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme… více o Toast andaluského rybáře
Mouku prosijeme na vál, přidáme ostatní suroviny mino marmelády a vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme cca 2… více o Tvarohové hvězdičky DIA i NEDIA
Na oleji zpěníme na plátky nakrájené cibule, jen zesklovatět, ne zhnědnout. Přidáme na kostky nakrájené syrové brambory… více o Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják
Smícháme těsto a na masovém strojku (dělá se i kokosové) na dýlku ukazováčku děláme banánky (nejširší zubatý-hřeben).… více o Banánky
-usmažit krupici na másle a do ní zamíchat vejce -zalít vývarem,nebo bujonem -dochutit běžnými prostředky více o Trampská polévka
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky (!) nakrájenou cibuli, zaprášíme… více o Bratislavské plecko pro Aničku
Čokoládu vsypeme do oslazené smetany, za stálého míchání přivedeme k varu a pak necháme vychladnout. Čokoládovou… více o Pařížský krém
Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom… více o Chleba od Hadičky
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V míse smíchejte máslo, třetinu tymiánových lístků, rozmělněný česnek, šťávu… více o Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem