Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty vytvoříme dva válečky, které při tvarování na vále obalujeme v kokosu.
Každý váleček pevně zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Krájíme na plátky. Hmotu můžeme také napěchovat do alobalem nebo potravinovou fólií vyloženého srnčího hřbetu.
Do tuhého sněhu zamícháme cukr, mouku, rozpuštěné vlažné máslo a nakonec ovoce a ořechy (dle libosti asi tak 150–200 g)…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Cukr, žloutky a máslo utřeme do pěny a přidáme sníh z bílků, mouku, citronovou kůru nebo kakao. Dáme na plech s pečícím…
více o Citronové nebo kakaové cukroví