Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty vytvoříme dva válečky, které při tvarování na vále obalujeme v kokosu.
Každý váleček pevně zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Krájíme na plátky. Hmotu můžeme také napěchovat do alobalem nebo potravinovou fólií vyloženého srnčího hřbetu.
Do tuhého sněhu zamícháme cukr, mouku, rozpuštěné vlažné máslo a nakonec ovoce a ořechy (dle libosti asi tak 150–200 g)…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou