Buřtové jednohubky

3

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • křen
    • točený salám nebo špekáčky
    • olej
    • harisa

Postup přípravy receptu

  • Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) – pozor nesmíme sloupnout z kůže – a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoří mističky.
  • Ty obrátíme a opečeme i z druhé strany (nemusí být).
  • Pak je libovolně naplníme. Většinou do nich dávám kopičku ostrého křenu nebo pikantního kečupu nebo hořčici, Harisu atd.
  • Je to rychlé, laciné a vždy při ruce. Moje maminka tak vždy servírovala v mističce z Gothaje bramborový salát.
Zařazení: Chuťovky Slané

Podobné recepty

Použité suroviny: Harisa Křen Olej Točený salám

Doporučujeme

Další doporučené recepty: