Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou plátcích cibule. Naskládejte do pekáčku těsně vedle sebe, okořeňte paprikou a podlijte pivem a kečupem, aby byl obsah ponořen asi z poloviny. Zbude-li cibule, klidně ji přidejte k omáčce.
Vložte do dobře vyhřáté trouby a odkryté pečte cca 20 minut na 250 stupňů, až se kečup spojí s pivem do hladké šťávy.
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.…
více o Pečené vepřové koleno na zelí
Kuřecí plátky si osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sojovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z…
více o Kuřecí s broskví a sýrem