Menší nové brambory omyjeme, i se slupkou nakrájíme na osminky a krátce (asi 8–10 minut) je povaříme.
Pomazánkové máslo smícháme s bylinkami, solí a prolisovaným česnekem (pozor na množství soli, máme-li koupenou směs koření, někdy obsahuje sůl i sušený česnek!) a vmícháme jej do brambor. Pekáček lehce vymastíme, vsypeme brambory a dáme do trouby zapéct.
Jsou výborné k pečenému kuřeti nebo jinému pečenému či grilovanému masu. Doporučuji podávat s bylinkovou omáčkou.
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE