Nejdříve si připravíme dresink. Česnek, sůl, pepř a ančovičku rozetřeme vidličkou a smícháme s majonézou. Přidáme pár kapek citronu, lžíci strouhaného parmazánu, lžičku hořčice a nasekanou pažitku. Necháme 12 hodin odležet v lednici.
Pancettu nakrájíme na proužky a orestujeme na pánvi. Odložíme na ubrousek. Toustový chléb nakrájíme na kostičky (kraje odřízneme) a na sucho opečeme na pánvi.
Salát nahrubo natrháme, vložíme do větší mísy a promícháme s připraveným dresinkem.
Salát naaranžujeme na talíře, posypeme chlebovými krutony, pancettou a ozdobíme parmazánovými hoblinami.
Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál. Použijeme jen hezké…
více o Caesar salát s kuřecím masem
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až…
více o Piškotový dort bez vaření
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom…
více o Bramborové koblížky se salámem