Do sklenice dáme 2 lžičky instantní kávy, 1–2 lžíce cukru a našleháme se 3 lžícemi vody do husté pěny. Po vyšlehání dolijeme asi 1,5 deci vody a 2,5 deci mléka (0,5 deci můžeme nahradit smetanou). Nakonec dáme do sklenice kostky ledu. Kdo chce, může frappé ozdobit malým kopečkem šlehačky a pokapat 1 lžičkou vaječného koňaku.
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Podle množství zbylé bramborové kaše dáme 1-3 vejce, muškátový oříšek, sůl, petrželku a mouky tolik, aby vzniklo husté…
více o Smažené noky z bramborové kaše
Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s…
více o Zákusek ze zbylého cukroví