Ořechy nastrouháme a přidáme k nim med, šťávu z pomeranče, odvar z čaje, rum a vanilkový cukr. Vše ve vodní lázni vyvaříme. Po vychladnutí rozdělíme na malé dílky, které pomocí dlaní vytvarujeme na kuličky, hotové obalujeme ve strouhané čokoládě.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské…
více o Jablečná buchta s pudinkem