
2.95
Žloutky s cukrem, olejem, mlékem, rumem, vanilkovým cukrem, moukou a práškem do pečiva smícháme opatrně se sněhem z… více o Bublanina od Lídy
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečicím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na… více o Medový kremež od Lídy
Ořechy nastrouháme a přidáme k nim med, šťávu z pomeranče, odvar z čaje, rum a vanilkový cukr. Vše ve vodní lázni… více o Čajové kuličky
Neroztéká se a krásně drží tvar. I proto je sýr halloumi tak oblíbený na grilu. Tenhle skvost… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Jedlé květy hlásí velký boom a v gastronomii se uplatňují čím dál tím častěji. Můžete je… Celý článek
Je to tak, stále se od žen očekává, že budou vládnout pevnou rukou v kuchyni. Co tam ale dělat… Celý článek
Na středním ohni vyvaříme víno do poloviny původního množství, přidáme smetanu a metličkou pečlivě ušleháme a opět… více o Omáčka z plísňového sýra
V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce… více o Filipínské nudle
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku… více o Kuřecí tajemství
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme na jemném struhadle. Zelí dáme do misky se studenou vodou… více o Zelné placky
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme rýži a zalijeme vodou. Přídáme bujón a mícháme, dokud se rýže nezačne vařit. … více o Rizoto s mozzarellou a gorgonzolou
-vařit maso v tlakovém hrnci v minimálním množství vody s kořením (bobk.list,nové koření,sůl) -vývar doplnit mlékem a… více o Pajšlovka
Z uvedených ingrediencí uděláme těsto. Používám tvaroh v kostce (ne ve vaničce). Ze dvou tvarohů uděláme až 30… více o Tvarohové knedlíky – rychlé, jednoduché, výborné
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1… více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
1) Nové brambory oškábeme a nakrájíme na tlusté plátky. Fazolkám odřízneme oba konce, nakrájíme je na 2,5 cm dlouhé… více o Bramborové kari se zelenými fazolkami
Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme mrkev,… více o Italská omáčka
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené… více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Plech vyložíme pečící papírem. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, aroma, vodu, mouku s kypřidlem a… více o Báječná (nejen) broskvová roláda