Porce ryby osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme 30 minut v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách doměkka. Tuk od pečení zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou přelijeme rybu na talíři.
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku,…
více o Vepřové s jablky na kmíně
Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2…
více o Grilovaný candát na rajčatech
Změklé máslo rozšleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, vešleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva, citronovou…
více o Mramorová bábovka od babičky
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem