Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu. Potom do kastróliku pridáme tymián. Akonáhle sa v láku rozpustí cukor, pridáme plátky repy a varíme prikryté pokličkou na miernom ohni 10 minút.
Na zálievku vyšľaháme olej s vínnym octom, cukrom a peprom. Povarenú repu scedíme, necháme okapať, vychladnutú ji zakápneme zálievkou, prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme marinovať asi 2 hodiny.
CIabatty natrháme na kúsky, nasypeme ich na plech vyložený papierom na pečenie a rozpečieme v rúre do "křupava". Syr rozdelíme dvoma vidličkami na hrudky. Mätu operieme, osušíme a lístky otrháme. Plátky marinovanej repy rozložíme na tácku, posypeme syrom, lístkami mäty a opečenou ciabattou.
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu