
3.25
Červenou řepu uvaříme ve slupce doměkka. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme. Přidáme prolisovaný česnek a… více o Salát z červené řepy
Červenou řepu uvaříme ve slupce (asi tak, aby bylo možné píchnout do půlky vidličkou), po vychladnutí ji oloupeme a na… více o Barevné pomazánky – z červené řepy
Řepu nastrouháme do mísy dle chuti najemno, nahrubo nebo půl na půl. Přidáme vejce, nastrouhaný česnek, pepř, kmín, sůl… více o „Řepáky“ – bramboráky z červené řepy
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou… více o Nejrychlejší kuře
Nejprve promícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme ostatní a opět promícháme. Dle chuti můžeme přidat i ořechy a… více o Pudinkové řezy s polevou
Cibuli s uzeninou nakrájíme na kostičky a na oleji nebo sádle opražíme. Rohlíky (popř. veku nebo toustový chleba)… více o Sýrová žemlovka
Ingredience do spodního těsta, smícháme a uhněteme si bochánek lineckého těsta, které rozválíme na vymaštěný plech,… více o Trojbarevný koláč naší babičky
Rajčata nakájíme na kousky a dáme na talíř vhodný do mikrovlnky. Lehce posolíme a popepříme. Na rajčata naskládáme… více o Ujetá večeře
Uvaříme těstoviny. Nakrájíme si cibuli a dáme na rozpálenou pánev s oliv. olejem. Chvilku necháme smažit. Potom… více o À la Carbonara
Hlívu opláchneme, rozebereme na jednotlivé plodnice, pokud jsou nohy příliš dlouhé, ořízneme je. Poté po dobu cca 5… více o Smažená hlíva jako řízek
Dáme do hrnce cukr a vodu a zahřejeme při střední teplotě, dokud se cukr nerospustí. Krátce povaříme a necháme… více o Vinný sorbet
KVÁSEK: Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme lžíci cukru a rozdrobíme půl kostky droždí (mléko nesmí být horké, jinak… více o Mazaneček
Ingredience vkládáme do pečící nádoby ve shora uvedeném pořadí. Program: 1 Vypečení: střední Váha: 1000 g Čas… více o Chléb z domácí pekárny
Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky
Zakysanú smotanu a smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovým cukrom. Používam iba dva balíčky vanilkového cukru -… více o Smotanová torta