ks
cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
Postup přípravy receptu
Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.
Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře…
více o Opečené toasty s mozzarellou
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme).
…
více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme…
více o Vývar s masovými taštičkami