ks
cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
Postup přípravy receptu
Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč