Celer očistíme a nastrouháme najemno, mrkev také. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut. Mezitím připravíme světlou zápražku z másla a mouky. Když je zelenina měkká, zahustíme a dochutíme vegetou, případně i tekutým polévkovým kořením. Nakonec přidáme zelené bylinky.
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Uzeninu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Podáváme s topinkami nebo toasty…
více o Falešný tatarák z uzeniny