2.75
Na velmi malé kostičky nakrájíme šunkový salám, cibuli a vejce uvařená natvrdo. Přidáme tavený sýr, majonézu, hořčici a… více o Dobrá pomazánka na chlebíčky
Scedíme nakládaný celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). Umeleme šunkový salám s cibulí nebo… více o Výborná celerová pomazánka
Celer očistíme a nastrouháme najemno, mrkev také. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut. Mezitím… více o Celerová polévka
Krásně oranžové ovoce zvané kaki se na českých stolech neobjevuje moc dlouho, už si ale… Celý článek
Pohostěte své blízké opravdu vydatným obědem a připravte některý z našich pěti výtečných… Celý článek
Máte děti? Zapojte je do vaření co nejdříve! Zní to možná šíleně, pokud si představíte batole… Celý článek
Legendární a téměř nestárnoucí herečka Jiřina Bohdalová oslavila letos na jaře už… Celý článek
1. placka: 4 žloutky ušleháme se 3 lžícemi cukru do pěny, pak přidáme 4 lžíce mouky a ze 4 bílků ušlehaný sníh. Dáme na… více o Piškotové řezy s jablky
Neoloupaná jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, aby vznikly hlubší důlky. Jablka v troubě rozpečeme. Ve velmi malém… více o Plněná jablka
Cukr,olej a vejce dobře ušleháme.Mrkev asi 130 g nadrobno nastrouháme,banán asi 130 g rozmačkáme.Přidáme je s ostatními… více o Řezy dvou barev
ušlehat máslo s oběma cukry, poté přidat vejce a vanilkový extrakt. v jiné míse smíchat ostatní suché suroviny. … více o Sušenky
Na menším množství sádla nebo oleje si orestujeme cibuli s pokrájenou klobásou. Ke konci restování přidáme zpěnit… více o Tulácký guláš
Na tuku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, brambory a zalijeme vodou, aby byly suroviny potopené. Uvaříme s… více o Krémová mrkvová polévka
Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu
Slaninu si nakrájíme na kostičky a orestujeme v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájená játra.… více o Vepřová játra na slanině
Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vodou. Přidáme hrášek a necháme povařit do měkka. Osolíme, opepříme… více o Hráškový krém se smetanou
Troubu předehřejte na 170 °C. Ve velké míse smíchejte vejce s cukrem, mandlemi a kůrou, moukou nebo strouhankou na… více o Královský koláč z Motrilu
Z mouky, cukru, vajíčka a másla zpracujeme křehké těsto a necháme je asi 2 hodiny odpočinout. Potom těsto rozválíme… více o Máslové sušenky
Použijeme balíček listového těsta, ve kterém jsou 3 plátky. Salám a sýr nastrouháme na hrubé nudličky - salám Gothaj… více o Listový závin naslano