V salátové míse rozšleháme jogurt s citronovou šťávou, solí a pepřem. Přidáme na malé kousky rozdrobený sýr. Jablka omyjeme, osušíme, vykrojíme jaderník, nakrájíme je na jemné plátky (nemusíme je loupat) a přidáme do jogurtové zálivky. Očistíme a důkladně omyjeme celer, nastrouháme jej na jemném struhadle a hned přidáme k přísadám v míse. Promícháme a zdobíme nahrubo nakrájenými jádry vlašských ořechů a nasekanou petrželkou či pažitkou.
Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, pokladme kysané zelí…
více o Vepřové závitky se zelím
Tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky. Přimícháme smetanu, mouhu smíchanou s práškem do pečiva a sníh z…
více o Bábovka ze zakysané smetany
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou