V salátové míse rozšleháme jogurt s citronovou šťávou, solí a pepřem. Přidáme na malé kousky rozdrobený sýr. Jablka omyjeme, osušíme, vykrojíme jaderník, nakrájíme je na jemné plátky (nemusíme je loupat) a přidáme do jogurtové zálivky. Očistíme a důkladně omyjeme celer, nastrouháme jej na jemném struhadle a hned přidáme k přísadám v míse. Promícháme a zdobíme nahrubo nakrájenými jádry vlašských ořechů a nasekanou petrželkou či pažitkou.
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
V míse smícháme mouku, cukr a sůl, přidáme vejce a pomalu vmícháme mléko. Přimícháme 2 lžíce rozpuštěného másla. Těsto…
více o Francouzské palačinky Suzette