Prsa prokrojíme (nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a každý potřeme směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky srolujeme a zabalíme pevně do alobalu, aby se nerozbalily. Vaříme je na páře pod pokličkou, mělo by stačit 20 minut.
Citronovou šťávu, olej, olivy, kapary a rajčata prohřejeme (nevaříme) a přimícháme k hotovým těstovinám.
Hotové rolády rozbalíme, pokrájíme na plátky, položíme na těstoviny a podáváme.
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme…
více o Zapečené brambory se šlehačkou
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč