Prsa prokrojíme (nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a každý potřeme směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky srolujeme a zabalíme pevně do alobalu, aby se nerozbalily. Vaříme je na páře pod pokličkou, mělo by stačit 20 minut.
Citronovou šťávu, olej, olivy, kapary a rajčata prohřejeme (nevaříme) a přimícháme k hotovým těstovinám.
Hotové rolády rozbalíme, pokrájíme na plátky, položíme na těstoviny a podáváme.
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové