Prsa prokrojíme (nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a každý potřeme směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky srolujeme a zabalíme pevně do alobalu, aby se nerozbalily. Vaříme je na páře pod pokličkou, mělo by stačit 20 minut.
Citronovou šťávu, olej, olivy, kapary a rajčata prohřejeme (nevaříme) a přimícháme k hotovým těstovinám.
Hotové rolády rozbalíme, pokrájíme na plátky, položíme na těstoviny a podáváme.
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami