hrst
semínka
jakákoliv – například slunečnicová, dýňová
1
lžička
jedlá soda
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, troubu rozpálíme na 220 stupňů, z těsta vytvarujeme chléb, dáme na plech s pečicím papírem a pečeme cca jednu hodinu. Během pečení potíráme studenou vodou.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka