Všechno smícháme rukou dohromady, propracujeme a utvoříme kuličky. Do každé uděláme dolík. Pečeme zvolna v troubě při cca 150 °C po dobu asi 20 minut. Po upečení a vychladnutí plníme dolíky v koláčcích pikantní marmeládou.
Těsto při práci nedrží příliš pohromadě (proto nepracovat s chlazeným těstem), ale práce s tvorbou kuliček je odměněna cukrovím, které lze takřka hned po naplnění konzumovat – na jazyku se jen rozplývá. Já peču společně s kouskem světlého lineckého těsta dozlatova.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka