3.2
Do rendlíku vlijeme jen tolik vody, aby byla ryba potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli, koření a zvolna 10… více o Kapr na cerno
Krém je nutno udělat den předem. Jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1… více o Pařížské kostky černobílé
Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou… více o Buřty na černém pivu
Správný pitný režim je jedním z klíčových faktorů zdraví, ale přesto jej mnoho lidí zanedbává.… Celý článek
Podzim mnoho lidí považuje za nejkrásnější období roku. A není divu. Svěží vzduch, příroda… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Naše moudré babičky říkávaly, že když jsou doma brambory, nebude mít rodina přes zimu bídu.… Celý článek
Do mísy dáme mouku, smícháme s práškem do pečiva, přidáme sůl, kmín, nakrájenou zelenou nať, Promícháme a přiléváme dle… více o Chlebový knedlík bez vajec
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku… více o Smažená niva proložená
Dáme vařit špagety do osolené vody. Mezitím nakrájíme malou cibuli na malé kousky. Stejně nakrájíme šunku (dušenou)… více o Špagety s nivou
Bílky do tuha ušleháme s cukrem, po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s… více o Růžové srdce
Mleté hovězí smícháme s trochou na jemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se… více o Hovězí hamburger
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě. Mezitím si na pánvi orestujeme na olivovém oleji cibulku do sklovata a… více o Linguine pomodori
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.… více o Odlehčený žemlový knedlík
Kváskem zaděláme těsto, necháme přikryté 20 min. kynout. Pak vyválíme, vykrájená kolečka smažíme ve fritovacím hrnci… více o Rychlé koblihy
Základem toho receptu je sádlo, díky kterému je jídlo opravdu velmi chutné. Flíčky uvaříme, scedíme a horké je… více o Šunkofleky
Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme smícháme s 2 lžícemi medu, 1 lžící kečupu, 1/2 lžící hořčice,… více o Ananasová čína
Na upečený piškotový korpus natřeme 2 uvařené, teplé, jahodové pudinky. Do dvou ušlehaných šlehaček opatrně vmícháme 2… více o Jahodový zákusek II.
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného… více o Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.