Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a opečte dorůžova. Potom osolte, okořeňte a přidejte rajčata i s nálevem. Promíchejte a pod pokličkou asi 10 minut poduste (do změknutí masa), podle potřeby podlijte vodou. K měkkému masu přidejte propláchnuté a okapané fazole, zamíchejte a nechte přejít varem. Podávejte s rýží nebo těstovinami.
Utřeme tuk, přidáme sýr a olej a našleháme. Pak přidáme na velmi tenké plátky nastrouhané ředkvičky a nadrobno usekanou…
více o Sýrová pomazánka s ředkvičkami
Smícháme ingredience na těsto (žloutky do těsta, nakonec sníh z bílků) a upečeme na středním plechu do růžova.
Náplň…
více o Řezy se zakysanou smetanou