Červená paprika jako Antipasta

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • olivový olej
    • česnek
    • pepř mletý
    • bazalka může být i petrželka
    • 5
      ks paprika červená

Postup přípravy receptu

  • Do rozehřáté trouby na plech (vysoký stupeň) dáme celé papriky a pečeme, dokud nezačnou černat. Párkrát otočíme. Necháme trochu vychladnout, oddělíme semínka a stáhneme vrchní kůži.
  • Do misky dáme protlačený česnek, olivový olej, trochu vody a bazalku. Na půlky nebo plátky přidáme nakrájenou papriku, osolíme, opepříme podle chuti.
  • Jestli máte rádi italskou kuchyni, budete milovat tento rychlý a jednoduchý recept. Já dělám vždy trochu více a potom přidávám do salátu, nudlí anebo k masu.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: