Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slijeme, dáme novou a uvaříme je do měkka, asi 30–40 minut. Cca 15 minut před dovařením přidáme sůl a lžičku sušené bazalky. Fazole slijeme, necháme okapat, neproplachujeme je již vodou.
Mezitím osmahneme na oleji cibuli, přidáme okapané fazole, osolíme, opeříme, dáme ještě lžičku bazalky a 10 minut dusíme. Nakonec přilijeme kečup a dochutíme česnekem.
Přílohou může být rýže, brambory, těstoviny nebo chléb.
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem