![Vejce se špenátem a prosciuttem Vejce se špenátem a prosciuttem](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jBqu9rb2/h208w300t.jpg)
3.06
Fazole namočte přes noc v dostatečném množství vody. Ráno vodu slijte a nahraďte 5 hrnky čerstvé. Přiveďte k varu,… více o Červené fazole s rýží
Bílou část pórku rozkrojíme na polovinu, omyjeme a nadrobno nasekáme. Stroužky česneku pokrájíme nadrobno. Na pánvi… více o Bramborové noky s lososem, cherry rajčaty a bazalkou
Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až… více o Fazole s tuňákem
Cukety patří k typicky letní zelenině, a když se urodí, často si s nimi nevíme rady. Své… Celý článek
Tajná ingredience, kterou hojně používaly už naše babičky a maminky, je stále v kurzu.… Celý článek
Bublanina patří mezi nejoblíbenější letní moučníky. Je rychlá, nadýchaná, chuťově vynikající.… Celý článek
Burgery už dávno nejsou jen záležitostí rychlého občerstvení! Stalo se z nich luxusní jídlo,… Celý článek
Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Nakonec… více o Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Vejce a cukr ušleháme do pěny, přidáme polohrubou mouku a upečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Připravíme si náplň… více o Meruňkové řezy s pudinkem
Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřícím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme z… více o Ořechové trojúhelníky s krémem
Do kulaté formy o průměru cca 26 cm dáme rozválené listové těsto a necháme vyšší okraj, na těsto poklademe plátky… více o Pórkový koláč z listového těsta
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku… více o Smažená niva proložená
Celá vejce vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny - ruční šlehač na nejvyšším stupni min. 5 minut. Pak přidáváme po… více o Želatinová mňamka
Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky.… více o Carpaccio ze žampionů
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut… více o Skořicoví šneci s polevou
Z ingrediencí na těsto uděláme tuhé těsto. Rozdělíme ho na dvě poloviny, jednu polovinu necháme bílou a do druhé… více o Ledovky
Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně… více o Vepřové ledvinky po maďarsku
Brambory uvaříme v osolené vodě. Na pánvi na oleji osmahneme cibulku, přídáme slaninu, kterou lehce osmažíme. Poté… více o Chalupářské brambory
1. Brokolici rozebereme na stejně velké růžičky, košťály nakrájíme na plátky asi 5 mm silné - nevyhazujeme! 2.… více o Brokolice podle Simony Stašové