Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte 2-3 minutky osmahnout na pánvi a podlejte částí vína. Přidejte sůl a bylinky a žampiony. Víno se bude poměrně rychle odpařovat, tak postupně přilévejte, dokud cibulka nezměkne. Nenechte ale odpařit všechno víno, abyste to měli šťavnatější.
Mezitím si nakrájejte kuřecí prso na tenčí plátky, osolte a osmahněte na přírodno. Kuře pak můžete natrhat, nebo ho nechat v celku.
Podávejte s opečenou bagetou, nebo jako náplň do tortilly/libanonského chleba.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do…
více o Závin z bramborového těsta
Vše smíchat dohromady, nalít do lahve a užít si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za pikao, nebo Tatra mléko…
více o Vaječný likér snadno a rychle
Necháme rozpustit máslo na pánvi, potom rozkvrdláme vajíčka v hrnečku, vajíčka osolíme a opepříme, rozkvrdlané vajíčka…
více o Míchaná vajíčka s pažitkou
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Než se čokoláda rozpustí, nakrájíme si banán na cca 5 mm tlusté plátky. Vždy si…
více o Banánovo-piškotové jednohubky