Všechny suroviny smícháme dohromady, přilijeme rozpuštěné máslo, vlažné mléko a hnětačem dobře propracujeme. Těsto trochu posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout.
Tvarohovou náplň si připravíme těsně před zpracováním buchet, protože tam bude sníh z bílku.
Náplň: cca 35 dkg netučného tvarohu ve vaničce, 1 vejce, 3 lžičky vanilkového pudinkového prášku, cukr krupice podle chuti.
Žloutek, tvaroh a pudinkový prášek si rozmícháme a osladíme podle chuti, nakonec vmícháme sníh.
Dobře vykynuté těsto si rozdělíme na velké kousky, podle toho, jak chceme mít velké buchty. Těsto si podsypáváme a kousky těsta rozválíme, nebo roztáhneme prsty. Do každé placičky dáme tvaroh a těsto uzavřeme. Pokládáme do máslem vymazaného pekáčku spojem dolů a každou buchtu potíráme máslem, aby se k sobě nepřilepily. Nakonec všechny buchty omastíme i nahoře.
Já jsem je dávala do pekáčku 29x17 cm. Určitě použijte větší, protože prostřední buchty byly zmáčklé.
Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 5 minut a potom snížíme na 150–160 stupňů. Během pečení můžeme navrch buchet dát alobal. Pečeme cca 30–35 minut.
Hotové vyklopíme na vál a necháme trochu vychladnout.
Zpracujeme na vále v těsto. Necháme asi 1/2 hodiny v chladničce odpočinout.
Potom vyválíme, vykrajujeme kolečka nebo…
více o Oříškovo-čokoládové sušenky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem