Všechny suroviny smícháme dohromady, přilijeme rozpuštěné máslo, vlažné mléko a hnětačem dobře propracujeme. Těsto trochu posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout.
Tvarohovou náplň si připravíme těsně před zpracováním buchet, protože tam bude sníh z bílku.
Náplň: cca 35 dkg netučného tvarohu ve vaničce, 1 vejce, 3 lžičky vanilkového pudinkového prášku, cukr krupice podle chuti.
Žloutek, tvaroh a pudinkový prášek si rozmícháme a osladíme podle chuti, nakonec vmícháme sníh.
Dobře vykynuté těsto si rozdělíme na velké kousky, podle toho, jak chceme mít velké buchty. Těsto si podsypáváme a kousky těsta rozválíme, nebo roztáhneme prsty. Do každé placičky dáme tvaroh a těsto uzavřeme. Pokládáme do máslem vymazaného pekáčku spojem dolů a každou buchtu potíráme máslem, aby se k sobě nepřilepily. Nakonec všechny buchty omastíme i nahoře.
Já jsem je dávala do pekáčku 29x17 cm. Určitě použijte větší, protože prostřední buchty byly zmáčklé.
Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 5 minut a potom snížíme na 150–160 stupňů. Během pečení můžeme navrch buchet dát alobal. Pečeme cca 30–35 minut.
Hotové vyklopíme na vál a necháme trochu vychladnout.
Cukr rozpustíme v kastrolku, postupně přidáváme kondenzované mléko a celé máslo. Potom přidáme nasekané ořechy. Musíme…
více o Karamelové tyčinky v oplatce
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vejce utřeme s cukrem a pak přilijeme smetanu. Přisypeme mouku a všechno promícháme…
více o Bábovka s čokoládovými kousky
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou