Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme – např. grilovacím kořením, ale záleží na vás.
Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam.
Do připravené zapékací misky damá vrstvu těstovin, vrstvu směsi se šunkou – to opakujeme až do poslední vrstvy těstovin. Nakonec zalijeme smetanou se sýrem.
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky