Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme – např. grilovacím kořením, ale záleží na vás.
Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam.
Do připravené zapékací misky damá vrstvu těstovin, vrstvu směsi se šunkou – to opakujeme až do poslední vrstvy těstovin. Nakonec zalijeme smetanou se sýrem.
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě
Já jsem tento dort pekla a použila jsem jen polovinu všech přísad. Ale když jsem dopekla, těsto bylo velmi nízké. A to…
více o Výborný domácí krtkův dort