Česnečka z Vysočiny

2.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks brambory nakrájené na kostičky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks mrkev nahrubo nastrouhaná
    • 3
      stroužek česnek větší
    • 1
      ks vejce
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 150
      g vysočina na malé kostičky
    • 1
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji – lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama. Přilijeme litr vody, přidáme brambory, bujón a česnek. Před dovařením brambor přidáme rozkvedlané vejce. Vaříme ještě minutku, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: