2.67
Listové těsto rozválíme na tenký plát cca 3–4 mm a vložíme do formy na koláč (26 cm). Těsto poklademe nakrájeným… více o Kišlorén z Vysočiny
Na pánvi rozpustíme trochu másla a osmahneme chléb nakrájený na malé kostičky. Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme… více o Česnečka s krutony
Česnek oloupeme a půlku hlavičky rozkrájíme po stroužkách na slabá kolečka. Ta orestujeme na rozpáleném sádle či másle… více o Česnečka pro labužníky
Je skvělý pro začínající pekaře i ty, kteří nemají rádi recepty s dlouhým seznamem surovin.… Celý článek
Víkend je ideální chvíle na to si dopřát královskou snídani, na kterou ve všední dny není… Celý článek
Zbyl vám po svátcích vaječný likér? Pozvěte tedy rodinu nebo přátele nejen na skleničku, ale i… Celý článek
Odborníci na zdravou stravu tvrdí, že nejzdravější je jídlo v přirozeném stavu a co… Celý článek
Uvařené studené brambory nastrouháme, osolíme a propracujeme s moukou až se těsto na vále nelepí!! Z těsta vyvalujeme… více o Bramborové obloučky
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec… více o Polský zákusek
Heru rozpustíme a necháme zchladnout, všechny ingredience smícháme a těsto dobře propracujeme. Rozdělíme na dva díly a… více o Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
V mléku uděláme kvásek ze lžičky cukru a lžičky hladké mouky, smícháme obě mouky hladkou bílou a hladkou kukuřičnou s… více o Párty motanice s olivami
Mouku smícháme se sušeným droždím. Jeden stroužek česneku utřeme se solí, zbylé dva nasekáme nadrobno. Do pečicí nádoby… více o Česnekový chléb
Ze surovin vypracujeme spodní těsto. Vyválíme jej a položíme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na těsto… více o Dvoubarevný jablečný koláč
Na trošce oleje orestujeme na drobno nakrájené, osolené a opepřené maso, ke kterému přidáme hořčici, kterou též… více o Topinky se srbskou směsí
V pánvi s vyšším okrajem rozpalte olivový olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Pak do pánve přidejte párky a opečte… více o Párky s fazolemi
Osát, smíchat, vymísit (minutka stačí) a nechat kynout v chladu (lednici) 8 – 12hodin při pokojové teplotě 4 - 6… více o Chléb bez hnětení
Suroviny na těsto jsou v množství na formu o průměru 24 cm. Ze všeho nejdřív rozdrtíme sušenky. To, že jsou Bebe v… více o Cheesecake s borůvkovou omáčkou
V míse smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté a dáme péci. Vychladlé polijeme čokoládovou nebo rumovou polevou. více o Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí
Karamelový krém karamelové salko vymícháme s máslem Vanilkový krém Cukr, kukuřičný škrob a sůl smícháme. Postupně… více o Krémový banánovo-karamelový dezert