
3.77
Vykuchaného lososa zbavíme ploutví, hlavy, rozkrojíme podél na 2 půlky a poté na jednotlivé porce. Můžeme ho také… více o Losos s bylinkovou omáčkou
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Česnek si rozetřeme se solí a pomažeme tím kuře. V zapékací míse si promícháme smetany se sýrem. Vložíme kuře. Pečeme… více o Česnekové kuře ve smetanové peřince
Chystáte se na dovolenou a chtěli byste před odjezdem ještě trochu zhubnout? Expresní dieta… Celý článek
Předávání vysvědčení je každoročně slavnostní událost a žádá si také originální dárek pro paní… Celý článek
Existuje snad lepší způsob, jak oslavit svého milovaného psího nebo kočičího mazlíčka, než… Celý článek
Máloco vás v horkém počasí osvěží tak jako miska dobré zmrzliny. A ideálně domácí. Ta se dá… Celý článek
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20… více o Francouzská cibulačka
Do pekáče si nalijeme smetanu a na jemno nakrájenou cibuli, vložíme kotlety - osolené a malinko opepřené, necháme přes… více o Kotlety na smetanových žmolíčkách
Tvaroh, cukr, mouku a žloutek smíchejte dohromady a vypracujte těsto. To nechte v ledničce asi 1 hodinu odpočinout. Pak… více o Tvarohové chrupinky
Upečeme klasické palačinky. Nakrájenou cibuli orestujeme na trošce oleje, vložíme vymačkané a nakrájené zelí a na… více o Smažené palačinky
Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou… více o Staročeská rybí polévka
Sójové maso uvařte ve vodě se solí a lžící sojové omáčky. Maso vyndejte a vymačkejte. Vychladlé maso smíchejte se… více o Sójové maso na kari
Toustový chleba namažte máslem a dejte na něj plátky omytého jablka. Jablko posypte skořicovým cukrem, zakryjte plátkem… více o Jablečné tousty
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem
Cibule dotmava, osolené, opepřené maso poprášit moukou a opéct na cibuli. Dusit doměkka, přidat masox nebo podravku.… více o Letenské tajemství
Jako první si dáme do skleničky 2 plátky pomeranče. Pomeranč si osladíme pomerančovým sirupem. Zalijeme vodou … více o Americká limonáda
Celý květák nastrouháme na hrubém struhadle do mísy, přidáme k němu 4 žloutky, 4 lžíce mouky a 4 lžíce strouhanky,… více o Květákové placičky z nevařeného květáku
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce