Rajčátka rozpůlíme, opepříme, naskládáme je na vymazaný pekáček a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme do rozpálené trouby zapéct na cca 10 minut.
Těstoviny uvaříme dle návodu na skus, scedíme. Česnek pokrájený na slabé plátky necháme na trošce horkého oleje zvolna provonět. Těstoviny s ním zamícháme (i s olejem).
Česnekové těstoviny nandáme na talíř a poklademe je sýrovými rajčátky.
Dozdobit můžeme nasucho opraženými, nasekanými piniovými oříšky.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny