4
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno… více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
Víno svaříme s vodou, přidáme žampiony nakrájené na čvrtky (příp. osminky - podle velikosti) a necháme přejít varem.… více o Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme žampiony a… více o Lilek se žampionovou náplní
Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
Ostružiny jsou symbolem vrcholného léta a příležitostí k přípravě mnoha chutných dezertů,… Celý článek
Děti jsou poměrně náročnými strávníky. Obvykle mají jen pár oblíbených jídel, kterými se jim… Celý článek
Léto je čas koupání, odpočinku a dovolených. Pokud se vám ale zrovna nechce vyrážet k vodě,… Celý článek
Neloupané lilky nakrájíme na 5 mm plátky, osolíme a zalijeme jablečným octem na půl hodiny. Na pánvi podusíme cibuli,… více o PRIMA zapékaný lilek
Těsto zpracujeme na vále, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom těsto rozválíme, vykrájíme kytičky. Přeneseme na plech… více o Kytičky s vrchem
Všechny ingredience ušleháme ve šlehači, těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Vychladlý piškot… více o Lehké jablečné řezy
V hrnci rozpustíme máslo s olejem. Přidáme rýži, mícháme, až se opraží, potom za stálého míchání přidáváme horký vývar.… více o Rizoto s ořechy (Risotto alle noci)
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme. Přimícháme… více o Tuňákové rizoto
Vše smícháme, podáváme k čerstvé zelenině, grilov. bramborám, rybě a všemu ostanímu, co máme rádi! více o Výborný dresing
Dvě kolečka ananasu přepůlíme a dáme stranou. Ostatní rozkrájíme na kousky a vložíme do pohárů, na ananas rozložíme… více o Zmrzlina s ananasem
Drůbeží,ale i vepřová játra nakrájíme na nudličky,lehce zaprášíme solamylem a krátce osmahneme na másle a oleji… více o Pikantní játra
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso… více o Jednoduchý segedín
Mouku, máslo a tavené sýry zpracujeme v těsto a necháme ho chvíli v lednici odpočinout. Z těsta děláme kuličky, které… více o Kejlovic koláčky (od Moniky Brýdové)
Uzené maso, rajče a žampiony nakrájíme na kostičky. To vše orestujeme na másle. Do této směsi přidáme potřebné množství… více o Špagety „Románo“
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova. Cibuli… více o Francouzská cibulačka IV.