Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme dozlatova. K hotové cibuli přilijeme zeleninový vývar, přidáme tavený sýr a dobře promícháme, aby se sýr rozpustil (můžeme rozmixovat). Přidáme prolisovaný česnek a smetanu s hladkou moukou. Chvilku povaříme. Polévku můžeme servírovat v bochnících, z kterých odřežeme vrchní část a střídku vydlabeme.
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme na másle, osolíme, opepříme. Zalijeme převařenou vodou, přidáme půl…
více o Žampionová krémová polévka
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy…
více o Těsto na pizzu podle Moniky