2.33
Nakrájíme lilek na plátky cca 1 cm, osolíme a necháme chvíli, aby se vypotila voda. Na pánvi rozpustíme olivový olej,… více o Zapečený lilek s fetou
Lilek nakrajime podelne na asi 1,5 cm tenke platky. Posolime a nechame vypotit. Osusime. Ricottu smichame s… více o Zapeceny lilek s rajcaty
Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Správný pitný režim je jedním z klíčových faktorů zdraví, ale přesto jej mnoho lidí zanedbává.… Celý článek
Podzim mnoho lidí považuje za nejkrásnější období roku. A není divu. Svěží vzduch, příroda… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Naše moudré babičky říkávaly, že když jsou doma brambory, nebude mít rodina přes zimu bídu.… Celý článek
Uvaříme těstoviny, šunku i žampiony nakrájíme na jemno, krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené… více o Těstoviny se šlehačkou
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném… více o Moravský flamendr
Ledový salát natrháme do mísy na malé kousky, přidáme nakrájená rajčata, papriky, okurku, posypeme trochou vegety,… více o Jednoduchý lehký zeleninový salát
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi, na oleji orestujeme do zlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s lžicí oleje. Brambory nastrouháme, osolíme a dobře promícháme s moukou.… více o Halušky s kysaným zelím
Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalejte horkou vodou a vařte asi 30 min. Na… více o Cizrna z ostrovů
Rybičky v tomatě dáme do mísy, rozmačkáme je vidličkou, přidáme jemně sekanou cibuli, prolisovaná vejce, drobně… více o Rybičková pomazánka
v hrnci rozehřejeme máslo, přidáme jablka na kostičky, nasekané ořechy a fíky a rozinky namočené ve vlažné vodě Dusíme… více o Jablečné lasagne
Hermelíny, salám a vejce nahrubo nastrouhejte do mísy. Přidejte majolku, nadrobno nakrájenou cibuli a hořčici. Důkladně… více o Hermelínová pomazánka trochu jinak
Žloutky utřeme s cukrem a olejem do pěny, pak přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko a nakonec vmícháme… více o Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Během přípravy přílohy si připravíme maso. Nakrájíme ho na nudličky, posolíme, opepříme, poprášíme paprikou. Na… více o Kuřecí v „rokfórové“ omáčce
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme… více o Bublanina s lesním ovocem
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.