1) Na oleji zpěníme cibulku. Na zpěněnou cibulku přidáme kuřecí prsíčka nakrájené na kostičky. Prsa orestujeme, podlijeme vodou a necháme dusit asi 30 minut dokud maso nezměkne a nevypaří se voda ! Poté osolíme, opepříme.
2) Do masa přidáme lečo (Hotové lečo s konzervy (Lečo s párkem nebo Lečo s klobásou) ! Do směsi není nutné dávat tu klobásu, ale tu omáčku 100% ano. Povaříme asi 10 minut.
3) Do této směsi dáme již nakonec 500 g Kečupu a povaříme 10 minut!
4) Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.
Místo kuřecích prsíček můžete přidat 500 g vepřového mletého masa! V obojím případě je to velmi chutné.
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou